KAFA - Algemeen


Administratiekantoor KAFA is een administratie- en advieskantoor, voornamelijk gericht op particulieren en het MKB. Dit varieert van de middenstand tot middelgrote ondernemingen. Zaken als ("dagelijkse") administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen (balans & verlies en winst) zijn veel voorkomende werkzaamheden op ons administratiekantoor.

Kamps Administratieve Financiële Advisering voert ook alle soorten aangiften voor particulieren en bedrijven uit, zoals inkomstenbelasting; vennootschapsbelasting; loonbelasting en omzetbelasting. Tevens behoort salarisadministraties tot het dienstenpakket van KAFA.

De administraties die aangeleverd worden variëren van schoenendoos tot en met geautomatiseerde administraties. De schoendoos administraties worden door ons netjes ingeboekt en verzorgd.
Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer een lastige klus en door de huidige (fiscale-) regelgeving soms haast ondoenlijk. De ondernemer wil graag doen waar hij goed in is: "Ondernemen".

Administratiekantoor KAFA is een laagdrempelig, relatiegericht, betrokken en professioneel bedrijf met 1 aanspreekpunt voor al uw vragen.

KAFA Administraties
De Wierse 32
8256 JB Biddinghuizen

Telefoon: 0321 33 22 52
Mobiel:    0651 33 96 12